Houston - Professionals - Kristi Newcomb
Luksoze
Licenca nr: 634969 - TX / REALTOR ® - Team Lead në Newcomb Realty Group
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur
Detajet e Kristi
GJUHËT English
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET Luxury, CLHMS, CNE
MARKET CENTER Houston - Professionals

Rreth Kristi

Working with The Newcomb Realty Group, powered by Keller Williams Professionals, brings over 40 years of combined real estate knowledge and experience to the industry. The Newcomb Realty Group was founded by Kristi & Michael who have a background in real estate investing. Through their commitment to deliver 5-star service with outstanding results for their clients, they also push themselves and their team to continually raise the bar. The team continually ranks nationally among all Keller Williams agents in terms of sales volume. We are among the top 1% of Realtors out of 40,000 in Houston and the #1 team in the Keller Williams Professional Office. The Newcomb Realty Group serves all price ranges of buyers and sellers. For high-end expertise, Kristi earned and maintains a certification through the Institute for Luxury Home Marketing. Through this specialized training and her experience working with high-end clientele, Kristi has honed the marketing, selling and communication skills that best serve the luxury market. Since 97% of buyers use the Internet to find their new home. Kristi is well-known in Houston for her savvy use of the Internet, professional photography team, and social media to connect with her audiences and market homes. As a result, most of her homes sell in 31 days or less. You can reach The Newcomb Realty Group at 832-779-5478, today!

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Vendosni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Kristi Newcomb
Numri i licencës: 634969
Newcomb Realty Group

Celular
Zyrë
Contact Me
c8c3a3087phbane1k1j0.png
Houston - Professionals
8344 Spring Cypress Rd., Suite B Spring, TX 77379
Zyrë

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.